Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Nederländerna
+31 416 751 393

Oktober 3 (German Unity Day) ÖPPEN - Söndag oktober 4 EXTRA OPEN (12: 00-16: 00)


Bas van Luxemburg

Bas van Luxemburg (födelseår: 1957) mekaniker

Den första bilen jag ägde var en röd Fiat 128 från 1972. Jag köpte den när jag var 18 och har använt den bara några månader. Det kommer alltid att vara en speciell bil för mig, för att jag aldrig kommer att glömma min första bil. Efter dessa få månader köpte jag en röd Ford Escort från 1978.

Jag studerade elteknik vid LTS i Geertruidenberg för 4 år. Efter mina studier började jag arbeta vid garage Janssens i Breda som mekaniker. Jag har gjort det i 8 år, men jag ville fortsätta att studera ännu längre under mitt jobb. Och så på kvällarna studerade jag 1st och 2nd mekaniker för lastbilar och bilar i 6 år på Streekschool Breda. Efter jobbet på Janssens började jag jobba på Toyota i Meeuwen för 2 år. Efter detta har jag arbetat för 24 år som mekaniker vid ett jordbruksmekaniserings- och lastbilsföretag i Dussen. Sedan började jag arbeta hos Lex Classics som mekaniker. Efter 13 år på Lex Classics började jag jobba på E & R Classics.


Jag tror att en Jeep Wrangler JK är en vacker bil, så det här skulle vara en av mina drömbilar. Jag älskar verkligen en Aston Martin DB2 från 1955. Jag tycker att de är magnifika i svart med en röd inredning.