Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Nederländerna
+31 416 751 393

Söndag 1 november (All Saints Day) EXTRA ÖPPNA från 12 till 00


Remi Lagache

Remi Lagache (födelseår: 1989) internationell säljare.

Den första bilen jag köpte är en blå Volkswagen Golf 2 från 1991. Jag var 21 när jag köpte den här bilen och har den fortfarande. Jag ville ha en perfekt bil, men ganska billigt. Han kostade mig bara € 600. Det är en mycket bra bil för hur mycket pengar det kostar mig.

Jag gick till business school nära Bordeaux. Denna utbildning varade 5 år och jag fick min masterexamen här. Därefter reste jag till Kalifornien för att arbeta för ett franskt företag som gör sadlar och halter till hästar. Jag var säljare här och har gjort det i nästan 2 år. Jag valde att gå till Kalifornien, för det fanns en möjlighet att åka dit och jag ville inte missa denna möjlighet. Men jag ville återvända till Europa för att göra samma jobb, men närmare mitt hemland Frankrike. Tyvärr är hästmarknaden helt annorlunda i Europa än i Kalifornien och så började jag följa min 2 passion: klassiska bilar. Jag jobbar nu hos E & R Classics som internationell säljare.


Min drömbil är en mörkblå BMW E30. Jag skulle vilja ha en bil där jag kan köra säkert och med komfort och jag tror att den här bilen uppfyller dessa krav.