NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Nederländerna
+31 416 751 393

Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom stängt
Gå till inventering Sälj min bil

Aston Martin DB7

Aston Martin DB7 är en grand tourer producerad av Aston Martin mellan september 1994 och December 2004. Grand Tourer var tillgänglig i en coupé eller konvertibel konfiguration. Prototypen designad av Ian Callum och Keith Helfet avslutades i november 1992 och debuterade på Genèves Motor Show i mars 1993. Den sexcylindriga DB7 ses som en "inträdesmodell" av den handbyggda V8 Virage. Denna modell var det mest producerade Aston Martin-fordonet någonsin, med mer än 7000-enheter byggda innan den ersattes av DB9.

Aston Martin Classic Bilar Till Salu

DB7 gjordes mestadels med Jaguar-resurser och ekonomiskt stöd från Ford Motor Company, ägare till Aston Martin mellan 1988 och 2007. DB7 utvecklades från Jaguar XJS, även om många förändringar gjordes. DB7 designades i Kidlington, Oxfordshire, av Tom Walkinshaw Racing på uppdrag av Aston Martin. Med produktionen av Virage som ägde rum i Newport Pagnell förvärvades en ny fabrik för DB7 i Bloxham, Oxfordshire, som tidigare användes för produktion av Jaguar XJ220. DB7 och dess varianter var de enda Aston Martin-bilarna som producerades i Bloxham och den enda med stålkonstruktion ärvt från Jaguar.

Köper en Aston Martin DB7?

Volantes konvertibla presenterades på den nordamerikanska internationella bilutställningen i Detroit i 1996. Båda versionerna har en laddad sexcylindrig motor. I Förenta staterna såldes Coupé för 140,000 USD och Volante for 150,000 USD. Works Service levererade ett speciellt kördynamikpaket som avsevärt förbättrade prestanda och användning för ägare som ville ha mer än vad standardkonfigurationen erbjöd.

Aston Martin DB7

E & R Classics, din Aston Martin Classic Car-specialist!

Klicka här för att se vår inventering

Vilka är fördelarna med att köpa en Aston Martin DB7 bil hos ER Classics?
- Ett bra sortiment av klassiska bilar till salu
- Alla bilar kontrolleras noga av mekanikerna i vår egen verkstad
- MOT, svetsning och inredning för din Aston Martin DB7 bil
- Vår specialiserade gammaldagsmekanik kan ta hand om alla förfaranden
- Vi kan ta hand om reparationer, underhåll och anpassade behov
- Komplett restaurering av din Aston Martin DB7 bil
- Vi kan leverera din klassiska bil till något europeiskt land